Kosten opleiding schoonheidspecialiste niveau 3.

Inschrijfgeld 125,00
Leermiddelen 280,00
Werkmaterialen 1037,00
Lesgeld 3400,00
Examens 600,00

inschrijfgeld 125,00
Na betaling van het inschrijfgeld heeft u recht op een plaats op de opleiding.

Leermiddelen.
Beauty Level leerboeken niveau 3 240,00 (verplicht, rechtstreeks te betalen aan Visavi)
Beauty Level online licentie per jaar 49,01 (optioneel, rechtstreeks te betalen aan Visavi)
Beauty Level ondernemen 105,00 (optioneel, rechtstreeks te betalen aan Visavi)
Dit boekenpakket dient u zelf aan te schaffen voorafgaand aan de opleiding. Het volstaat om eerst alleen de leerboeken voor niveau 3 te bestellen. Tijdens de lessen bespreken we de online leeromgeving en het onderdeel ondernemen. Het boekenpakket wordt uw eigendom.

Werkmaterialen.
Materialenpakket Beautyful You /Clean & Easy compleet 659,50
Dit materialenpakket zal voor u besteld worden en uitgereikt op de 1e lesdag. Dit pakket bevat alle basismaterialen die u nodig heeft zoals producten, werkkleding, linnengoed, harsapparatuur, diverse kwasten, tangen en natuurlijk een basis make-up set.
Betaling dient voorafgaand aan de uitreiking voldaan te zijn aan Aesthetic Skincare Opleidingen. Het materialenpakket wordt uw eigendom. Mocht de opleiding besluiten om het pakket bij een andere leverancier dan Extenso af te nemen kan de indicatieprijs natuurlijk afwijken.

Lesgeld.
Lesgeld bij betaling ineens 3400,00
Lesgeld in 10 termijnen 345,00 (per maand).
Lesgeld dient u voor de 1e van de maand te voldoen aan Aesthetic Skincare Opleidingen.

Examens.
Examenkosten totaal 600,00 (rechtstreeks te betalen aan TCI exameninstituut)
U heeft 4 theorie-examens (digitaal op locatie in Schoonrewoerd of Hillegom) 2 praktijkexamens (op locatie in Schoonrewoerd) en 1 examen ondernemersvaardigheden (1x digitaal en 1x op locatie in Schoonrewoerd).
(ex. eventuele herexamens, aangezien TCI de kosten aan u berekend kunnen deze iets afwijken van bovenstaand indicatiebedrag)

Alle bedragen zijn incl. 21 % B.T.W. Op boeken zit altijd 6% B.T.W., op verbandmiddelen ook 6% B.T.W. en op de rest van het materialenpakket zit 21 % B.T.W.

De cursist dient zelf een klein linnenpakket mee te nemen naar de praktijklessen.

B.T.W. die u tijdens de opleiding betaald, kan worden terug gevorderd van de belastingdienst zodra u daadwerkelijk bent ingeschreven als ondernemer en een bedrijf gaat voeren.

Opleidingskosten kunnen ten laste worden gebracht van uw inkomen via de aangifte IB. Hierdoor wordt uw werkelijk inkomen lager en hoeft u minder belasting te betalen. Zo betaald de belastingdienst in principe mee aan uw opleiding.
Aesthetic Skincare Opleidingen
Copyright 2016 by Aesthetic Skincare    All Rights reserved    E-Mail: info@aestheticskincare.nl