Trainingen

Opfristraining Schoonheidsverzorging (4 x halve dag theorie en praktijk)

Ben je al schoonheidsspecialiste maar beoefen je het vak enige tijd niet meer dan is deze cursus perfect voor jou. In 4 lessen van 4 uur breng ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het vak. Daarnaast herhalen we de basistheorie over de opbouw van de huid en de werkstoffen in de verschillende producten. We oefenen vaardigheden zoals epileren, harsen, werken met apparatuur en natuurlijk de massage. De cursus wordt individueel of met maximaal 2 personen tegelijk gegeven zodat er voldoende aandacht is voor de vaardigheden die je zelf nogmaals wilt oefenen.
Kosten €495,- ex. b.t.w.

TCI praktijk examentraining (1 dag gelaat en 1 dag lichaam)

Heb je je opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd bij een opleidingsinstituut die geen ANBOS erkend diploma afgeeft. Dan geef ik je 2 hele dagen praktijktraining om alsnog via TCI examen te doen voor een erkend diploma zodat je je daarna kunt aansluiten bij de ANBOS en eventueel niveau 4 specialisaties kunt gaan doen. Je moet zelf een model meenemen om de hele dag op te kunnen oefenen.
Kosten € 165,- ex. b.t.w. per dag.

Cursus workshop geven Skincare of Make-up (1 x halve dag)

Met het geven van workshops kan je je salon meer bekendheid geven en je omzet met extra verkoop verhogen. Maar hoe geef je nu zo’n workshop? Tijdens een proefworkshop krijg je precies te horen hoe je een workshop kunt promoten, hoe je een workshop opbouwt en hoe je de verkoop stimuleert. Deze cursus is niet alleen interessant voor schoonheidsspecialistes met een salon maar ook voor kappers, nagelstylisten en vertegenwoordigsters of consulentes van een skincare of make-up merk als Jafra, Mary Kay, Cabana of Oriflame.
Kosten € 59,95 p.p. incl. btw. Minimaal 4 deelnemers.

Visagie training (1 dag) voor beginners of kappers die make-up als nevenactiviteit hebben.
Werk je in een kapsalon of als nagelstyliste en wil je ook visagie aanbieden aan je klanten? Ik leer je in een dag tijd welke dag make-up, feest make-up of bruids make-up je eenvoudig kunt aanbieden zodat hij bij de meeste klanten van toepassing is en een goed resultaat geeft. Daarbij kan je kennismaken met het merk LookX en Make-up Studio maar je mag natuurlijk ook je eigen merk meenemen.
Kosten € 165,00 ex. b.t.w. per persoon.

Voor alle workshops en trainingen geldt dat als je met meerdere personen per bedrijf inschrijft een prijs op maat wordt gemaakt.

Alle trainingen worden afgesloten met een bewijs van deelname van Aethetic Skincare Opleidingen.

Betaling van de traininhgen is altijd voorafgaand van de training. U krijgt na inschrijving een factuur toegestuurd.
Aesthetic Skincare Opleidingen
Copyright © 2016 by Aesthetic Skincare  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@aestheticskincare.nl